Sf. Valentin - Ghid de supraviețuire

Rândurile acestea se adresează doar doamnelor și domnișoarelor fără partener.

În primul rând să clarificăm ceva: 14 Februarie NU este o zi ca oricare alta! Nu nega, nu-ți impune să crezi ce zic toți, este inutil
14 februarie este ziua în care se sărbătorește dragostea iar tu ești singură. Clar?
Cu cât accepți mai repede acest adevăr absolut, cu atât o să te simți mai bine.
În adâncul inimii ai vrea să stai în brațele unui om care te iubește. Spune drept!

Poate nu vrei cadouri (eu aș vrea), nu vrei invitații la restaurant, un Maseratti, vacanță la Veneția, inel de logodnă, sau plimbări sub clar de lună... .
Măi... e iarnă, îngheață și apa-n vaza cu flori, crapă pietrele de frig și tu te gândești la plimbări în creierul nopții: Nu ești normală!

Ești singură... .
Poate te-ai despărțit de recent... .
--- Dracu te-a pus! Drept acum, măi; puteai să mai aștepți și tu puțin! Off, tare ești bleagă!
Stai bre, shhhh, nu mai plânge. Hai că nu voiam să învârt cuțitul în rană. Știu și eu cum e...
Tu n-auzi? Stai liniștită, am câteva idei, rezolv imediat. Nu te mai smiorcăi, GATA am zis!

Ai prietene, colege de cameră, școală, singure și disperate ca tine?
Nu știi? Sau NU vrei să știi? Întreabă, sunt sigură că se găsesc destule. Unele au și gagiu, dar e bleg, nu vrea să sărbătorească 14 februarie. Cică e o prostie inventată de femei. Hmm. O fi. De aia numele îi vine de la un bărbat, logic! Ptiu, bărbații și femeile sunt entități care vorbesc limbi diferite. :D

Faci o adunare cu toate aceste muieri, și fiecare vine cu câte o propunere/idee/plan care să vă ajute să ieșiți vii dintr-asta și să nu vă apucați de droguri. Îs scumpe, nu de alta. Banii îi ții pentru unghii.

--- Cum adică „ce idei”? Tot eu să ți le dau? Mură-n gură. 
Bine, fie, o fac și pe asta. Click aici că asta-i prea lung. Idei geniale am, geniale!

Uitam, să nu te pună păcatul să te cuplezi cu vreun prieten din copilărie, sau cu primul mârlan ce-ți iese-n cale! Băi, nu te dezmăța pentru o zi! O să regreți! Poate, nu știu, zic.
Bagă-ți bine în cap: Bărbații sunt toți niște lepădături!
Ce zici? În afară de frate-tu, taică-tu, unchiu-tu și văru-tu? 
GREȘIT! Și ei sunt exact la fel pentru altele. Doar că tu nu vrei să vezi.
Ești prea frumoasă, deșteaptă, independentă = prea bună pentru oricare individ cu coada-n față de pe terra. BINE?!



Ps. Nu a citit vreun mascul aceste rânduri, da? Că-i doar un PAMFLET, măi. N-am nimic cu specia ta. Numai să nu-mi ieșiți în cale. OK? Așa rămânem toți prieteni. :D

Daca iti place sa citesti in engleza si esti interesat de perioada comunista, arunca o privire la scurta mea carte (eBook) publicata pe Amazon. Este un fragment din viata de la tara. Si daca te lasa inima, nu ezita sa lasi o scurta recenzie. In asa fel ma ajuti sa-mi ajut parintii.

Te rog, daca ai apreciat, fii generos si lasa un semn (like, share, comment), sau viziteaza-ma pe Facebook, si pe celelalte bloguri ale mele: Gusturile nu se discutaPovestea Isabelei. Iar daca citesti in engleza, arunca o privire pe While I breathe, I hope si pe LinkedIn.
Te astept cu mult, mult drag. Multumesc, om cu suflet.

Post a Comment

6 Comments

  1. N-avem nevoie de un barbat! Al meu s-a intors la mama dupa 5 ani de stat impreuna. Nu a vrut sa se insoare ca nu are nevoie de o hartie si mereu imi spunea asta. La un moment dat n-am mai rezistat. Sunt o femeie independenta, n-am nevoie de unul care nici la 40 de ani nu e matur. Astept ideile pentru ca... nu as vrea sa fiu trista. Daca vin la tine?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce aiurea!!! Îmi pare tare rău. Mulți bărbați din ziua de azi se feresc de însurătoare. Le este frică că toate vor să îi fu.. re. Însă eu cred mai degrabă că nu sunt suficient de maturi și responsabili. Unii nu se maturizează niciodată, sug la sânul mamei până mor. Foarte trist. Am scris ideile, să mergi să le vezi. Mai am câteva, urmează. Cine vrea să fie trist? De ce nu? Dacă ești de prin zonă, cu mare drag!

      Delete
  2. ”Lepadaturi”! :)))) Grozav. Mai intai m-ai facut sa plang cu suspine, acum m-ai facut sa rad cu lacrimi. Esti un mit!!! Nu sunt toti asa... al meu... nu s-a nascut inca. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))))))))))))) Bună asta! Nu, nu sunt... Nici al meu atunci (nu s-a născut). :) Mulțumesc frumos.

      Delete
  3. Da, îmi place și mie asta: „Bărbații sunt toți niște lepădături!” :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am folosit cuvântul ăsta nu știu pe unde, se vorbea de lucruri serioase, i-a pufnit râsul pe toți. Sună comic aproape-n orice context, însă a fost inventat pentru ce-am scris eu în articol. Sunt SIGURĂ!. :)

      Delete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>