Cadouri "aşa NU"

Ce „cadouri" nu trebuiesc făcute exclusiv

Articolul acesta se referă în special bărbaţilor care nu ştiu niciodată ce cadou să facă iubitei/nevestei.

E adevărat că multe dintre noi ar dori un Ferrari sau o barcă, un avion sau un diamant cât un ochi de pisică dar... E destul de greu, adică imposibil, să faci un cadou de genul ăsta cu un salariu 200-400 euro pe lună.
Totuşi, dacă iubita este realistă nu va pretinde cerul şi marea, dar se va bucura şi de un inel în argint sau aur. Ori de un medalion/lănţişor. 
Un ruj, rimel sau o cremă.
Flori, cum am mai zis, exclusiv pentru amatoare.

Uite, de exemplu, eu iubesc florile, însă îţi spun sincer că aş prefera o brățară de argint (este metalul meu preferat pentru că emană energie pozitivă).
Florile costă mult şi sunt trecătoare, însă o bijuterie, de obicei, ţine mai mult. Chiar şi o viaţă, dacă ştii să păstrezi.

Unele femei iubesc vacanţele. Îţi imaginezi reacţia ei când îi vei arăta biletele? Evident, ai grijă să afli dacă ar putea să-şi ia liber zilele acelea. Mai degrabă un weekend surpriză, în ţară, de ce nu?! Ţara noastră este foarte frumoasă şi mulţi dintre noi cunosc mai mult străinătatea decât România.

Citeam undeva ceva de genul: „fă-i cadou iubitei o tigaie de ceramică”. Am rămas mască!
--- Cum adică?! Ce fel de cadou e acesta?! 
Oameni buni, credeţi-mă, nicio femeie nu îşi doreşte (de ziua ei sau de 8 Martie) o oală de ceramică, un mixer, sau un microunde. Este absurd! Nu că nu ar avea nevoie... şi poate chiar te roagă să-i faci cadou aşa ceva. Biata femeie ar fi chiar fericită, dar crede-mă, în profundul inimii, şi-ar dori şi ea o eşarfă sau unul din lucrurile menţionate mai sus. Acestea sunt obiecte pentru casă şi nu pot fi cadouri exclusive.
Poţi să-i dăruieşti o mătură la care ea visează, dar pune-i alături o cutie cu o mică bijuterie şi ea te va iubi mai mult. Am explicat bine conceptul?!
Nu trebuie să cheltuieşti cine ştie ce.... Renunţă la un pachet de ţigări dacă nu reuşeşti să pui deoparte altfel. Ţigările sunt scumpe...
Eu nu mă aştept la cadouri, că sunt singură... Aşadar, aceste idei sunt doar pentru binele femeilor, în general.
Idei de cadouri pentru bărbaţi găsești cu duiumul în bara de meniu: Cadouri


Dar, cum spun mereu: Cadourile se fac ţinând cont EXCLUSIV de dorințele/gusturile destinatarului... NU ale expeditorului. OK?

La mulţi ani fericiţi tuturor sărbătoriţilor!

Dacă ţi-a plăcut/esti de acord, un like la pagina Facebook, sau orice altă iniţiativă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc.
Si daca esti citesti in englezama gasesti aici: While I Breathe, I hopeTe astept cu drag.


Post a Comment

4 Comments

  1. Si cu toate acestea mai sunt barbati care spun: Cum adica o oala din asta super smechera nu e un cadou bun, ca tot timpul se plange ca i-ar trebui....Da, i-ar trebui, dar nu de ziua ei sau de 8 martie. Cratita e un obiect pe care i-l cumperi, ci nu i-l daruiesti, atentie la nuanta, domnilor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai subliniat bine: se cumpără, NU se dăruiește. Cadourile sunt lucruri personale, nu obiecte prin casă. :)

      Delete
  2. Ultima afirmatie "Cadourile se fac ţinând cont EXCLUSIV de dorințele/gusturile destinatarului... " arata ca sunteti materialista.
    Trebuie sa stii sa primesti un cadou indiferent de ce este. Ori ca primeste un pix sau un telefon mobil trebuie sa apreciezi in primul rand gestul. Nimeni nu stie de ce ai tu nevoie. Daca ai chiar nevoie de ceva nu astepta si cumpara-l tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pffffff. Exact aşa este. M-ai prins. Mama ei de treabă. Vezi, studiile îndelungate asupra comportamentului uman, dau roade. Bravo!

      Delete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>