Bijuterii din sticlă de Murano


Din seria „idei de cadouri ”

Ai auzit vreodată de „vetro de Murano”?
Murano este o insulă „din laguna Venetă" situată la Nord est de Veneţia.  Faimoasă în toată lumea pentru sticlă deosebit de frumoasă ce au norocul să aibă.
Are 4500 de locuitori şi mulţi dintre ei se ocupă cu prelucrarea acestei sticle. 
Această localitate e plină de făbricuţe care lucrează manual acest produs şi-l transformă în mii-milioane de obiecte încântătoare. Bijuterii, vaze, pahare, etc etc. etc.
De câte ori mergeam în Veneţia nu putem să nu-mi iau ceva. Sunt irezistibile.
Am primit şi diferite cadouri ce vezi în imagine.

Cum am mai zis şi aici: Idei de cadouri, argintul induce energie pozitivă minţii şi sufletului iar eu port, aproape exclusiv, argint. Cred în energiile pozitive.

Când porţi astfel de bijuterii... colorate, deosebite nu poţi trece neobservată. De câte ori ieşeam în oraş se găsea cel puţin o persoană să mă întrebe ce fel de bijuterie e şi de unde am luat-o. Când zicem Veneţia se întristau pe loc pentru că e... cum să zic... cam departe.
Eu nu prea umblu prin magazine (în general) nu știu unde i/aș putea îndruma. Nici unul on line nu aș putea recomanda. Mare păcat.


**
Daca ai apreciat, te rog da un like, share, lasa un comment (engleza-i la putere - romgleza. :P) sau alatura-te la fomidabila pagina de Facebook. O gasesti tu pe undeva pe aici. Se plimba aiurea. Nu stiu ce-i cu ea.
Dar mai ales nu uita sa ma urmaresti sau sa-mi citesti cartile pe Amazon.

Multumesc, om cu suflet! Pe data viitoare.

PS - Cand cauti ceva pe blogul meu in bara de cautare trebuie sa scrii o combinatie de cuvinte cu si fara diacritice. Ex. Cum sa uiti pe cineva Cum să uiți pe cineva, Imi  Îmi, Curatat Curățat, etc.
Asta pentru ca, din nefericire, sablonul meu are o setare aiurea si nu stiu cum sa o schimb.



Post a Comment

9 Comments

  1. Inelul cu inimioare e super . In rest , m-am uitat si eu pe site ... fluturasii imi plac :P

    ReplyDelete
  2. Da da... ştiu că îţi plac fluturaşii. După sărbători am să pun poze cu fluturaşi. Am în plan de mult. Eram cât pe ce să pun cu Hello Kitty dar m-am răzgândit. :)

    ReplyDelete
  3. Imi plac foarte mult aceste bijuterii din sticla de Murano pentru ca sunt pline de culoare si sper ca intr-o zi sa detin astfel de bijuterii. Cerceii imi plac si mie f mult...cine stie poate ma convingi sa imi iau si eu 1-2 perechi ....16 lei e chiar convenabil

    ReplyDelete
  4. sunt foarte foarte frumoase si bijuteriile tale...a; vrea sa fac si eu o vizita pe la fabricutele din Venetia

    ReplyDelete
  5. N-am fost niciodată prin făbricuţe din păcate. Sebi cred că a fost. Cerceluşii mi se par foarte ieftini dar ai grijă că sunt cu cheiţă. Trebuie să fie micuţi. Mă gândesc şi eu să cumpăr. Tare-s drăguţi. Toate culorile! Aş vrea eu să te conving... dar ştii tu: e decizia ta. Mulţumesc pentru feedback. Apreciez. :)

    ReplyDelete
  6. pai daca iti dai comanda ma anunti si pe mine...tot m-am uitat pe la ei si imi sticlesc in Murano ochii :P

    ReplyDelete
  7. O să te anunţ fără îndoială. Am ceva probleme cu site-ul lor. Nu ştiu dacă e de la mine dar nu-mi place când se întâmplă asta. Nu reuşesc să-mi fac cont.

    ReplyDelete
  8. Thanks for sharing your thoughts on sablare sticla. Regards

    My web blog: sticla sablata

    ReplyDelete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>