Relații fără sfârșit fericit

Din nefericire, multe relații nu sunt destinate a avea un sfârșit fericit. Din ce cauze, cum poți să știi asta cu siguranță?

Nu poți, nimeni nu știe nimic cu certitudine. Dar uită-te înapoi și vezi unde nu ați reușit să ajungeți la un comun acord. Ați încercat de mai multe ori? Atunci, nu ai nevoie de nimeni care să te asigure că nu era să fie. Tu știi CEL mai bine. Nu mama, nu prietenele, nu colegii, nu frații.
NIMENI, doar TU!

Îți spun din nou: plângi, dacă simți că nu mai poți. Îți va face bine. Lasă durerea să se manifeste. Nu fugi, nu nega, nu te minți: Ai iubit, ai crezut, v-ați făcut planuri, s-a sfârșit = NU a fost să fie!
E infinit de dureros, pare sfârșitul lumii, dar NU E!!!
Îți vei găsi iubirea, dacă asta vrei. Dar nu te mulțimi cu oricine.

Mă adresez fetelor/femeilor: Faptul că sunt 7 fete la bărbat, nu înseamnă că trebuie să vă bucurați când orice mârlan vă face curte.
Lumea-i plină de lepădături, dar și de oameni buni. Nu vă grăbiți, nu disperați, nu vă călcați în picioare demnitatea. La 16, 20, 30 de ani aveți TOATĂ viața înainte.

Dar nici la 40-50-60 de ani nu e totul pierdut. Toți avem dreptul la fericire!

Meritați să fiți iubite de cineva care are un suflet, emoții, sentimente.
Nu de unul care vă vede și vă tratează ca pe un obiect, proprietate personală, sclav, femeie de servici, bucătăreasă, crescătoare de copii, etc.

Mă simt să mai adaug ceva extrem de important:
INFINITĂ atenție la bărbații imaturi, care la 30 de ani (locuind singuri) vorbesc cu mama de 3-10 ori pe zi și se încăpățânează să NU vadă adevărul.
Acești bărbați nu vor fi niciodată capabili să vă vadă pe voi precum sunteți, vă vor vedea exclusiv ca pe un surogat al mamei. Niciodată nu va fi liber și independent. Niciodată al vostru. 
Fugiți rupând pământul și nu vă uitați înapoi. Pentru că iubirea pentru părinți este o DATORIE morală, dar „mămoșenia” este o mare problemă, imposibil de rezolvat.

Atenție și la bărbații care dedică tot timpul liber jocurilor pe calculator, platformelor de socializare sau filmelor cu super eroi. Dacă are 16-25 de ani, mai are timp să se maturizeze, dar dacă-i trecut de 30, nu mai este nimic de făcut. Nu, nu vă amăgiți! Nu puteți concura cu așa ceva. Nu vă pierdeți vremea.
Numai voi veți avea de suferit. Și nu se merită. Lumea-i plină de oameni!!!

Pentru câteva recomandări legate de „cum să uiți pe cineva” apasă aici.

Post a Comment

2 Comments

  1. Barbatii si mamele...o problema tare delicata :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu zic că nu ar fi și femei „mămoase”. E delicat subiectul, clar. Sper să nu fiu înțeleasă greșit. Și eu îmi iubesc mama!

      Delete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>