Buze ţuguiate

Detest pozele fetelor care mostrează nişte buze ţuguiate, sau mai rău: un bot care ar vrea să dea impresia că are buze foarte mari şi cărnoase.
Într-o zi, intrând pe Facebook (ca de obicei), văd o fotografie (postată de o pagină Facebook administrată de fete) care reprezenta o fată frumuşică în 4 ipostaze diferite. Fiecare dintre ipostaze avea un „status”. Menţionez că nu-mi amintesc exact cuvintele şi ordinea, cu excepția ultimei ipostaze, vedeta de azi.
  1. Surâzând – „Toată lumea ar vrea să mă comport bine”
  2. Botoasă - „Nu vreau să mint”
  3. Agresivă – „Sunt şi rea şi bună”
  4. Cu buzele ţuguiate – „Măcar nu-s falsă ca altele”
--- „Wow, NU, într-adevăr, nu eşti falsă deloc!

Posibil că nu-ţi dai seama că gestul cu „ţuguiatul buzelor” e semnul cel mai clar al falsităţii, superficialităţii, ridicolului, etc. etc. etc.
Mă fetelor, mă... voi aveţi idee care-i mesajul ce transmite o poză în care o fată are botul lung ca să-i pară buzele mai mari? Serios, ştie/ îşi imaginează cineva??!
Păi e simplu de tot: În afară faptului că e de prost gust/vulgar o asemenea „arătare”, este şi un semn de disponibilitate/deschisă la tot/provocare clară.

Asta vreţi voi să faceţi? Să provocaţi bărbaţii? Păi de ce?! Ce dracu-i bătălia asta aşa de acerbă-ntre voi? Nu sunt bărbaţi de-ajuns?! Şi chiar de n-ar fi, singurii bărbaţi pe care-i atragi ţuguindu-ţi buzele sunt nişte lepădături, curvari de meserie, ticăloşi, superficiali, etc.
Şi poţi să-i condamni că apoi cer şi pretind mai mult, şi mai mult? NU, nu poţi, pentru că tu-i provoci. Doar nu-s din piatră. CE naiba!

Fetelor, fi-ţi ceea ce sunteţi! Nu încercaţi să vă comportaţi ca divele, până când nu ve-ţi ajunge una. Numai atunci când vei poza pentru un pictorial sexy/erotic vei fi liberă şi admirată pentru ţuguiatul buzelor. Pentru că acest gest trimite bărbatul cu gândul la sex. Şi ei numai la asta se gândesc.
Ce zici? Te vei gândi de două ori înainte să te pozezi ca o fată „uşoară”?! Ori nu-ţi pasă, sau chiar asta vrei să inspiri?
Nu te acuz şi nu te condamn, doar am făcut o observaţie. Rămâne la detrimentul tău să gândeşti dacă gândurile mele sunt bune sau nu.

Multă iubire îţi doresc!

Post a Comment

3 Comments

  1. Maria: Bulă, voi bărbații vă gândiți tot timpul numai la sex!
    Bulă: Așa, și, ce e rău în asta?
    Maria: Nu e rău, doar că stați să vă gândiți prea mult...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt de acord cu Maria. Femeie pragmatică. Fapte nu vorbe (gânduri). Ce naiba! :)

      Delete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>