Fenomenul Justin Bieber




Mă, fraţilor, mă, dar ce Dumnezeu au unii cu acest personaj?
Ce are, mă, de scoate din sărite aşa? Nu înţeleg, pe cuvânt! Eu nu-l ascult, nu mă interesează, nu e stilul meu, dar nici nu-l insult gratuit. Pe ce motiv aş face-o? Că-s frustrată, invidioasă, răutăcioasă, etc.?
Cum unul are un pic de notorietate, cum toţi pe el.
Are succes, are bani, e frumos, are gagici şi mor toţi de ciudă, nu?! Păi nu există, mă, altă explicaţie.
Eu zic că dacă nu-ţi place - nu-l asculţi, că nu te obligă nimeni; dar nici nu te legi aiurea de viaţa lui. Ce ţi-a făcut!? Tu, dacă ai fi în locul lui, ce ai face, cum te-ai simţi când orice fiinţă (in)capabilă să scrie (corect sau nu) te insultă în mod gratuit?
Tu, nu ai vrea să fii în locul lui? Eu, da. Sincer. Mi-ar plăcea să am banii lui. Faima nu mă interesează. Dar n-am voce, sunt afonă. Şi stau în banca mea. Nu mă iau de el. 
Nu mă iau nici de Fuego,... cu milioanele lui de fani.
Pentru că, sincer, chiar are milioane de fani! Că e gay sau nu, este treaba lui! Cu ce te deranjează pe tine?! Ce, ţi-a furat gagiul?! Păi dragostea nu se poate fura. Nu fi absurd! Personal nu pot să-l asculta, că-mi frânge inima în mii şi milioane de bucăţi, dar, de ce să nu fim oneşti: SE PRICEPE la ce face. Este iubit, mor gagicile şi gagii după el. Şi mor şi mamele. Bravo lui şi ciudă ţie! 
Sau Ianău, Cezar etc... castraţi sau nu mai ştiu, cum am citit pe You tube şi alte platforme virtuale. Comentarii venite din partea unora care nu au nici cel mai mic talent, în afară de acela de a insulta oamenii aiurea. Comentarii de o răutate grotească. Mi se face pielea măciucă de găină când le citesc. Nu pot să mă capacitez cum o fiinţă superioară este în gradul de a arunca cu noroi AIUREA, asupra unor oameni care nu le-au cerut nimic. De chichi. Mă... infamule, lasă-i mă în plata Domnului că, ştii ce... tu crăpi de nervi iar el face bani. Pentru că are modul şi ştie. Tu... tu, faci şi tu ce ştii, nu?! Insulţi, pe gratis. Atât ştii - atât faci. Şi râzi dispreţuind. Dar n-ai banii şi faima lui... şi poate nimeni nu-ţi va arunca cu noroi în faţă. Gratuit. Pentru că nu te expui, poate. Nu ştiu. Sper să nu ţi se întâmple, oricât de arogant ai fi, pentru că va fi dureros şi tu durerea nu o poţi înţelege. Eşti prea plin de răutate. Nu-i loc pentru altceva în inima ta. Asta dacă ai una.  
Pace. 

Post a Comment

1 Comments

  1. pffff nu-mi place deloc... si cand vad ca toate pustoaicele astea sunt innebunite vaiiiiiiiiiiiii ce baiat frumossssssssss vai ce simpatic vaii ce dragut vaiiiiiiiiii vaiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>