Cadouri pentru oameni speciali


Astăzi mi-au venit în gând alte idei de cadou formidabile.
Exclusiv pentru amatorii de „dulciuri de casă” sau „făcut în casă cu mâinile mele”.

Le voi numi „cadouri fără preţ; DOAR pentru persoane speciale".

1. Prăjituri de care vrei puse într-o cutie şi împachetate frumos. Cum am zis „EXCLUSIV pentru iubitori”. Nu oricine preţuieşte ce e făcut în casă. Cunosc destule persoane care preferă să cumpere. Cineva m-a surprins extraordinar când a venit în vizită la părinţi. Deşi era plină masa cu astfel de delicii acea persoană a rupt din ambalajul „prăjiturii” cumpărate (dată de mama „cadou" cum e obiceiul) şi a mâncat acea ... nici nu ştiu cum să o numesc. Nu e că eu nu mănânc din comerţ; ba da, dar nu când am o alternativă aşa de incredibilă. Plus că-n acea seară/noapte mănânci sarmale, cârnaţi, salată boef etc. etc. Unde-ţi intră atâtea? Cum poţi prefera un dulce din comerţ? Dar cum susţin eu: „gusturile nu se discută"
Cert e că nu voi uita niciodată şi că m-am simţit foarte rănită.  Deci ai grijă cui îi dăruieşti aşa ceva. Nu toţi merită!


2. O sticlă de lichior făcut în casă. Sticla legată cu o fundiţă elegantă roşie. Minunat. Ca mai sus: exclusiv pentru amatori.


3.  Cercei/ bijuterii făcute de mâinile tale. Puse în cutiuţe şi ele făcute în casă sau nu. Eu ador astfel de lucruri. Am 2 nepoate (din câte ştiu eu) care se ocupă cu aşa ceva. Superb ce iese din mâinile lor. Adevărate artiste! Pentru mine au o valoare inestimabilă. Mulţumesc Alina, (şi Ema, încă mai am brăţara din fularul lui mama ce mi-ai făcut. Şi felicitările :) )

4. Felicitări făcute de tine, de copilul tău. Ce poate fi mai emoţionant?

5. Bluză, fular, căciulă împletite la mână. La fel... nu au preţ. Dar NUMAI pentru amatori.

6. Un desen/portret făcut de tine. De m-aş pricepe măcar cât de cât.. total negată!

Pentru reţete vizitează blogul meu „Rețete îndrăznețe"
Un cozonac, pâine etc. etc. Ideile sunt multe. Numai tu ştii ce preţuieşte o persoană apropiată. :)

Dacă ţi-a plăcut/esti de acord, un like la pagina Facebook sau orice altă iniţiativă este apreciată. Mulţumesc.


Post a Comment

0 Comments

>