Susţine şi tu economia României!

Aşa cum am anticipat în acest articol "(click) ţin neapărat să vorbesc despre un magazin care comercializează și face produse „made in Ro"
  

Papucei.ro - încălțăminte/accesorii hand made. Este cu adevărat ceva deosebit şi eu, ca multe alte femei, aş dori foarte mult să port o pereche de sandale/pantofi/cizme semnate de acest designer român.
Citat de pe site: 
Site-ul se adresează în exclusivitate femeilor pasionate de fashion, care vor sa iasă în evidenta în orice moment al zilei.
Cu pricepere și pasiune, peste 500 de modele de încălțăminte, poșete și curele au fost create în atelierul de la Iași de către designerul Angela Vasiliu.” 

Papucei a avut în ultima vreme o expansiune internațională de succes, România fiind piața principală, dar produsele lor se găsesc în magazine din toată lumea.

Uite ce altceva oferă ei (mai mult) faţă de toate celelalte magazine
De-acum ai posibilitatea și tu sa fii designer și sa ai papuceii tăi unicat. Tot ce trebuie să faci este sa-ți alegi un model de pe site-ul nostru și să-l personalizezi cu un alt tip de piele (textură sau culoare diferită), să îi schimbi tocul sau să-l accesorizezi cu strasuri, floricele, dantelă, catarame, pe care le-ai văzut deja la alte produse și ai vrea să le aibă și produsul pe care ți-l dorești atât de mult.
De asemenea, dacă porți o mărime ce nu se încadrează în intervalul celor disponibile, sau dorești o măsură specială la nivelul gleznei sau gambei, iți putem realiza special o pereche de papucei pe mărimea ta.

Nu vreau să mai adaug altceva. Au spus ei tot. 
Unele modele sunt unicat. Şi toate sunt made în Ro. Ceea ce pentru mine înseamnă calitate. Nu întotdeauna, dar în acest caz, DA!

Post a Comment

1 Comments

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>