Nicu Alifantis - artist desăvârşit - Mozaic Tour

Nicu Alifantis e un nume care nu zice multe generaţiilor tinere. 

EL este un maestru al muzicii folk româneşti, un pilon al culturii, un om cu caracter deosebit, un exemplu de urmat.
Poet, cantautor, actor cu o voce caldă, profundă, care-ţi mângâie auzul şi-ţi încântă inima. Un nostalgic etern. 
Cântecele/melodiile, versurile lui au alinat multe inimi distruse, au dat curaj şi speranţă.

Bloggerii români au transmis un mesaj virtual acestui artist complet, cu ocazia împlinirii a 40 ani de carieră muzicală. (2013). Nu am ştiut despre această iniţiativă, că aş fi scris cu drag.

Iubesc muzica Lui melancolică, cuvintele pline de înţeles, vocea melodioasă care te induce să visezi cu ochii deschişi. De câte ori nu am adormit legănată de cântecele lui fără etate... .

Pe 20 Mai 2013 Nicu Alifantis a început un turneu extraordinar în toată România. Bucureşti a fost primul norocos oraş care s-a putut bucura de prezenţa, vocea şi mesajele acestui mare om. 
Turneul Mozaic continuă şi-n 2014. Sunt sigură că există mulţi fani în această ţară care ar vrea să asculte live, vocea fără de pereche a lui Nicu Alifantis. 
A fost şi în Moldova (regiunea care aparţine României. Precizez, să nu-mi sară unii în cap, cum s-a mai întâmplat), dar nu am ştiut! M-am trezit prea târziu!
Ce aiurea că nu ascult radio, nu citesc reviste şi nu mă uit la televizor!!! Mi-e aşa de ciudă! Parcă sunt ruptă de lume. Aş fi asistat cu infinită plăcere la acest manifest de iubire faţă de muzică, oameni, amintiri.
Dar nu este totul pierdut pentru că luni, 24 martie, orele 19:00, la Filarmonica de Stat Sibiu (Sala „Thalia”) este programat concertul Mozaic.

Deşi nu locuiesc în acest splendid oraş, aş fi foarte fericită să asist la un eveniment ca acesta. Am câţiva prieteni în zonă, poate merg să le fac o vizită... .

Pentru cine chiar nu-l cunoaşte, pentru că e prea tânăr şi preferă manelele, las un video, mai bine zis, un link pentru că nu reuşesc să includ video-ul. 
Dacă eşti un tip melancolic, romantic, sensibil nu ai cum să nu-l iubeşti! Cuvintele sunt de prisos.

Post a Comment

3 Comments

  1. eu sant fan Nicu Alifantis, cantecele lui ,iti mangaie sufletul,te hipnotizeaza,simti ca plutesti,mi-ar fi placut sa merg la acest concert dar din pacate sant la mii de km distanta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, este un artist care înmoaie şi cele mai "tari" inimi. Păcat că în zilele noastre altfel de "sunete" sunt cele mai apreciate. Oricum, fani mai are destui. Din fericire.

      Delete
  2. Si mie imi place mult. Mai ales cand sunt indragostit. :) Am să verific datele şi dacă are concert la mine in oras, merg. Multumesc!!!

    ReplyDelete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>