Scrie-mi

Ciao. Mulţi mi-au zis că ar trebui să folosesc un formular de contact separat. Sincer, nu văd unde stă pericolul. Asta pentru că nu am păţit-o... încă. :D
Adresa la care poţi să-mi scrii este: criopax@gmail.com 

Mă găsești pe Facebook  Carpe Diem. Pagina oficială a blogului unde te aştept să-mi devii prieten click-ând pe butonul „Îmi place/Like". (Mulţumesc)

Tot ce îţi cer este să fii civilizat şi să nu-mi trimiţi spam.
Dacă e-mailul nu este semnat, nu-l voi deschide. Nu sunt clasica curioasă deloc. Te-aş ruga să completezi toate câmpurile şi să te semnezi. Nu voi publica niciun nume, dacă nu vrei.
Nu voi tolera niciun fel de abuz şi-n cazul în care îmi vei scrie doar să mă insulţi, te asigur că mă voi adresa de urgenţă celor care se ocupă de aşa ceva şi voi face tot ce-mi stă în putinţă să fii aspru pedepsit. Mă pricep foarte bine la asta şi sunt o luptătoare neînfricată împotriva injustiţiilor şi insultelor de orice gen, adresate mie sau altora.
Nu voi tolera nici AROGANŢA, prejudecăţile/preconcepţiile, expresiile rasiste (xenofobe)/homofobe, răutatea, pornografia/trivialitatea. 

Astea fiind zise, te aştept cu orice fel de sugestie, idee, întrebare sau critică (constructivă).
Dacă vrei să-mi aduci la cunoştinţă o eroare gramaticală, te rog, foloseşte adresa mea personală. Este o demonstraţie de respect. Să te dai şmecher (că eşti mai deştept decât mine) nu este constructiv. Se numeşte aroganţă/grandomanie şi este ceva ce urăsc cu toate puterile mele.
Nu te aştepta să stau cu mâinile în sân când mă lipseşti de respect. Mă plesneşti? Te plesnesc şi eu.
Şi nu uita că este blogul MEU; nu-ţi place? NU CITI!

Sau scrie-mi pentru că nu ai cu cine vorbi şi eşti prea timid/retras să o faci în public. 
Încurajez pe toţi să vorbească cu străinii pentru că este foarte folositor minţii/moralului. Nu te sfii, nu am trădat niciodată încrederea cuiva. Te aştept. 

Multă pace îţi doresc şi nu uita să ZÂMBEŞTI .... că mâine va fi mai rău.  :)

Mulţumesc.

Post a Comment

5 Comments

  1. Păcat de calitatea postărilor, dacă lectura e un efort prea mare pentru cititori. Fontul e prea mic, e alb pe fond negru și foarte obositor. Ești interesantă, dar aș vrea să te citesc în condiții mai confortabile pentru ochii mei. E un sfat pe care nu regret că l-am urmat, la rândul meu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, mi-am dat şi eu seama zilele trecute. Sunt în căutarea unui nou template de atunci. Din nefericire am probleme cu pc-ul şi nu mai reuşesc. Sfat?! Mulţumesc frumos şi sper să te întorci când va arăta diferit. (f)

      Delete
  2. Cristina, de ce nu pui si casuta de like? zic asta pentru ca am tot ametit cautand sa-ti dau unul si pana nu am rasfoit tot blogul nu am dat de ea..adica de acel link. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ciao. Păi cu noile schimbări în template (+alte probleme) am tot amânat şi apoi am uitat. Noroc cu tine. Mulţumesc şi bine te-ai întors! O să mă ocup şi de schimbul de link-uri. Ok?!

      Delete
  3. ok, multumesc. :* P.S daca ai nevoie de ajutor in personalizarea temei anunta-ma ! ;)

    ReplyDelete

Într-o lume plină de critici și negativitate, schimbăm perspectiva: să împărțim iubire. 🌟
PS 1 Dacă nu vrei să comentezi ca Anonim, penultimul rând din "Comentaţi ca Comment as/Name/URL:" dă posibilitatea de a-ţi scrie numele (cu sau FĂRĂ adresă URL).
PS 2 Dacă nu răspund repede este pentru că nu am acces la internet. Mai merg în pădure uneori.:D Mulţumesc.

>