Bijuterii seducătoare


Aha! Am găsit şi asta pe net! Numai recent am auzit de acest magazin „Meli Melo”de la nepoata mea, Ema, care a cumpărat o brăţară superbă (în argint placată cu aur) din magazinul din Iaşi.
Personal evit să intru în astfel de magazine că deh.. sunt femeie (din păcate) şi nu mă pot abţine! Şi apoi în magazinele "normale" nu te poţi holba şi saliva la tot ce este că s-ar uita urât la tine vânzătoarele (glumesc :D). Dar pe net poţi să stai cât vrei. NU?! 
Avem mare noroc noi românii cu viteza netului. Să vedeţi Italia ce dezastru e în privinţa asta. Obişnuiam să le spun că la noi până şi cei care pasc oile pe cele mai înalte culmi ale munţilor dispun de internet rapid. La ei doar marile oraşe şi alte câteva localităţi răzleţe au noroc de o bandă bună. Cortina, de ex., care este una dintre cele mai cunoscute localităţi turistice, nu dispune de internet cu bandă largă, doar pe mobil sau telefon fix. Iar preţurile sunt foarte mari. La noi e pomană, zic eu.

Cum spuneam: site-ul Meli Melo este unul colorat şi foarte atrăgător. Bine pus la punct. Acum au PROMOŢII mari, pe 10 ianuarie vor începe altă campanie cu noi promoţii. Fii pe fază.

Ce nu-mi place DELOC este că nu au scris mărimile la toate bijuteriile. Cum ştiu eu cât de mari sunt?! Le-am scris deja un mesaj în care le propun să introducă şi aceste detalii care sunt vitale, cel puţin din punctul meu de vedere. Să văd ce-mi spun.
Update la 10-01-2013. Mi-au răspuns şi Domnişoara Oana Lazăr a fost extrem de drăguţă şi profesională. Adevărul este că doar câteva produse răzleţe, peste care am dat eu că sunt ca o spioană rusă şi văd TOT, nu au toate aceste detalii incluse. Cum este lănţişorul din imagine care m-a interesat în mod deosebit şi am vrut neapărat să ştiu cât de lung e.
Deci personalul este foarte disponibil. Recomand cu încredere! 

Iată o listă cu câteva obiecte ce m-au fascinat. Nu te rezuma să te uiţi doar la astea. Gama e foarte variată şi gusturile sunt diferite. Click pe nume pentru a accesa site-ul.

2. Vai ce chestie inedită: lănţişor cu un medalion care reprezintă o ceaşcă de cafea! Andreea m-am gândit la tine când l-am văzut. "I love coffee"! 
3. Inel de purtat pe două degete. Tare frumos. 
5. Lănţişor cu pendativ absolut SUPERB. Mi l-aş dori enorm. 

Ps. Atenţie la detalii (calitate) şi la card. Nu trece pe roşu!

Post a Comment

0 Comments

>